Τι σου φαίνεται πιο πιθανό ; Σχετικά με τα πρωινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και προσωπικούς μου γνωστούς σήμερα το πρωί οι μπάτσοι ήρθαν έξω από την ΑΣΟΕΕ να την πέσουν σε λίγες δεκάδες μετανάστες μικροπωλητές που βρίσκονται απέξω από τον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ.Οι μπάτσοι ήταν σε 10 δικάβαλα μηχανάκια από την ομάδα Δέλτα και μπλέ ΜΑΤάδες.

 

Οι μπάτσοι πετάξανε στο προαύλιο κρότου λάμψης, δακρυγόνα και φωτοβολίδα της φωτογραφίας και συλλάβανε ένα μετανάστη μικροπωλητή.

 

Μαρτυρία από αυτόπτη(indymedia) : ….έξω από την ΑΣΟΕΕ!!! Πριν από λίγα λεπτά, χωρίς να τους έχουν κάνει, ούτε για τα μάτια, μια προειδοποίηση του στυλ “φύγετε ή σας συλλαμβάνουμε”, άρχισαν να ρίχνουν κρότου – λάμψης σε καμιά δεκαριά μικροπωλητές.  Συγχρόνως, με πτυσσόμενα κλομπ τους χτυπούσαν, έσπαζαν τους πάγκους και καταδίωκαν κόσμο που θέλησε να τους υπερασπιστεί. Η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Πατησίων είχε σταματήσει.

 

Από την άλλη διαβάστε τι ανέβασε στο επίσημο site της η Χρυσή Αυγή :

“Αφρικανοί λαθρέμποροι πήραν στο κυνήγι αστυνομικούς στην ΑΣΟΕΕ”

Τακτικές που θυμίζουν κακή απομίμηση της γκεμπελικής προπαγάνδας έρχονται ξανά στο προσκήνιο.Τα νεοναζιστικά μέσα και δεκανίκια του φασισμού “Καθημερινή” και “ΣΚΑΙ” επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της Χρυσής Αυγής περί επίθεσης των μεταναστών.

Εσένα τι σου φαίνεται πιο πιθανό ; Οι απανταχού φασίστες θα τους πίστευαν ακόμα και αν τους λέγανε ότι οι μικροπωλητές συλλάβανε τους μπάτσους και τους πήγαν στην Γαδά .

Αν δεν είσαι και εσύ φασίστας γύρνα και πες στον εαυτό σου ” μα δεν είναι υπερβολικά προφανές” ; Την απάντηση για το σε ποια μεριά ανήκεις την πήρες μόνος σου  .

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s