Νεοναζί πυροβολούν μετανάστες στον Άγιο Βασίλειο Κορίνθου

Το Σάββατο 6 Οκτώβρη, ομάδα νεοναζί της Χρυσής Αυγής περιπολούσε με ασημί αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε περιοχή του Αγίου Βασιλείου Κορινθίας.

 

Σταμάτησαν έξω από το σπίτι όπου διέμενε ο Μομπασέρ Μοχάμεντ, ετών 20. Ένας από αυτούς βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον Πακιστανό μετανάστη, ο οποίος βρίσκονταν στη βεράντα και δεν πρόλαβε να προφυλαχτεί. Στο σπίτι βρίσκονταν και άλλοι έξι μετανάστες. Ο δράστης φορούσε τη γνωστή στολή των νεοναζί της Χρυσής  Αυγής.

Ο Μομπασέρ Μοχάμεντ τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Το αποτύπωμα του μίσους στο χέρι του ήταν δεκαέξι σκάγια.
Η Αστυνομία του Ν.Δένδια για άλλη μια φορά τηρεί πιστά το πρωτόκολλο της συγκάλυψης των εγκληματικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Συνέλαβαν το Μομπασέρ Μοχάμεντ από το νοσοκομείο, πριν καν ολοκληρωθεί η θεραπεία του και τον έστειλαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου. Σε αυτό το κολαστήριο βρίσκεται τώρα χωρίς  να έχει μαζί του τα αναγκαία φάρμακα και την ιατρική παρακολούθηση. Στο σύγχρονο Νταχάου του Ν.Δένδια στις 27-29 Σεπτέμβρη εκατοντάδες μετανάστες πραγματοποίησαν απεργία πείνας και η απάντηση ήταν το άγριο ξυλοφόρτωμα για να σταματήσουν.
Άραγε δεν γνωρίζει τίποτα η Αστυνομία για το τι συμβαίνει με τη καθημερινή περιπολία θανάτου που οργανώνουν οι νεοναζί τους τελευταίους ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ καθημερινά;  Έρχονται κάποτε με ρόπαλα, άλλοτε με σπρέι, φοράνε μαύρες κουκούλες αλά Κου Κλούξ Κλάν. Τι είδους έρευνα διεξάγει(;) όταν μόλις χθες, δύο μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση, η ίδια περιπολία με το ίδιο αυτοκίνητο έκανε ξανά την εμφάνιση της;
Την ώρα που οι εργαζόμενοι και η νεολαία ετοιμάζονται για δυναμικούς αγώνες για να σταματήσουν τα νέα μέτρα-σφαγείο της συγκυβέρνησης, οι νεοναζί κάνουν πλάτες στο Σαμαρά για να περάσουν τα μέτρα φτώχειας μεταθέτοντας τις ευθύνες στους μετανάστες εργάτες και απαλλάσσοντας έτσι τα αφεντικά.
Είναι καιρός να μπει τέρμα στην ασυλία των δολοφονικών ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής και να ξηλωθούν τα Αστυνομικά Τμήματα που τους  κάνουν πλάτες.
Με την  πανελλαδική συνέλευση της ΚΕΕΡΦΑ στις 14 Οκτώβρη, στη Τεχνόπολη στο Γκάζι θα προχωρήσουμε σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της συγκυβέρνησης της ανεργίας, της φτώχειας, του ρατσισμού, της κυβέρνησης που συνεργάζεται πρόθυμα με τους νεοναζί δολοφόνους.
Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s