Όλη η Ελλάδα ένα νταχΑΟ(Ζ)υ (video)

Βάζουμε τους μετανάστες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ,το πρωί δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί και το βράδυ πάλι πίσω στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.Πριν κάποια χρόνια οι μετανάστες μας έκαναν γιατί θέλαμε φτηνό εργατικό δυναμικό,τώρα τους εγκλωβίζουμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης γιατί είμαστε πολύ ανώτεροι και μας χαλάνε την εικόνα,τώρα μας ξανακάνουν γιατί πρέπει να δείξουμε ότι κάτι γίνεται αναπτυξιακά ; Και εσύ είσαι ακόμα τόσος χαζός που όλος αυτός ο σουρεαλισμός δεν σου εξάγει κανένα συμπέρασμα.Τυχαίο είναι το γεγονός ότι το στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Θράκη συμπίπτει με την ανάπτυξη του ενεργειακού κόμβου στην περιοχή της Θράκης για την ενίσχυση της ελληνικής ΑΟΖ ;
Το Ανεξάρτητο Σύστημα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης, είναι ένας πλωτός υπεράκτιος σταθμός αεριοποίησης του υγροποιημένου φυσικού αερίου. Ο φορέας ανάπτυξης καλλιέργειάς του είναι η GASTRADE A.E., η οποία ανήκει στον όμιλο Καπελούζο. Ο στόχος του ΑΣΦΑ είναι μία ευέλικτη λύση αεριοποίησης, δίχως να προκαλεί φθορά στον περιβάλλοντα χώρο. Είναι λοιπόν μία επιλογή που δεν έχει καμία σχέση με τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις στη Θράκη. Το ΑΣΦΑ αποτελεί ως ενεργειακός κόμβος μία οικονομική υποστήριξη της Θράκης και μία αξιοποίηση της τοποθεσίας σε ενεργειακό αλλά και στρατηγικό επίπεδο της περιοχής σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Βαλκάνια και βέβαια την Τουρκία. Είναι επίσης ένας έμμεσος τρόπος ενίσχυσης της ελληνικής ΑΟΖ.
Τι λέει το άρθρο 37-5 για τους μετανάστες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης: 
«Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμοδίων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημοσίου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσα βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας. Με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να απασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια του χρόνου αναβολής της απομάκρυνσης ο υπήκοος τρίτης χώρας δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης σε προγράμματα κοινωνικής ένταξης, ενώ το ως άνω χρονικό διάστημα διαμονής του υπηκόου τρίτης χώρας δεν μπορεί να συνυπολογιστεί στην περίπτωση εφαρμογής των διατάξεων του ν.3838/2010 περί πρόσβασης στην ελληνική ιθαγένεια ή στην περίπτωση εφαρμογής διατάξεων που αφορούν την πρόσβαση σε καθεστώς μακροχρόνιας διαμονής.» (Ν3907/26.01.2011)
Σας φυλακίζουμε σας εκμεταλλευόμαστε και όταν μας βγάλετε την δουλειά θα σας βάλουμε να βγάλετε και άλλη και πάλι πίσω στο στρατόπεδο σας.Ιστορικά μας λέει πολλά.Είναι κοντά η μέρα που θα μας μιλάνε για την λίστα του Σίντλερ και το επερχόμενο νέο σώσιμο.
Υ.Γ. Το ερώτημα του καθεστωτικού Χασαπόπουλου : Οι Έλληνες θα δουλεύουν ; Έλεος ρε τρόμπα,σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες.
Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s