Φεστιβάλ Λαυρίου 30-6

Απο κάτοικο Λαυρίου

Εμπειρίες ζωής είναι (αν μου επιτρέπετε), που συμπυκνώνονται (παράλληλα με τις αναπόφευκτες τριβές-γκρίνιες-απογοητεύσεις), όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος “συμβίωσης” και οι κοινές δραστηριότητες.
Σαν μεγαλύτερος και με 5χρονη εμπειρία διεύθυνσης ιδιωτικής μου Κατασκήνωσης, με 2.500 παιδιά και 250 ενήλικα Στελέχη-εργαζόμενους (με “αναγκαστική” 24ωρη “συμβίωση” επί 2 μήνες) κάθε Καλοκαίρι, διαπίστωσα τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάζονται, με τόσες διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά και τα πολλαπλάσια θετικά της γεωμετρικής αύξησης των δυνατοτήτων και της αποτελεσματικότητας των κρησαρισμένων επίμονων και καλοπροαίρετων.
Πετύχατε το ακατόρθωτο. Τόσο γρήγορα και τόσοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, τόσα πολλά πράγματα, με τόσο μεγάλη ανταπόκριση.
Σκεφθείτε ότι στο Μπλόκο Λαυρίου, (εναντίον των ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο Οβριόκαστρο Κερατέας, που και θα μόλυνε-κατέστρεφε κυρίως το Λαύριο), ο μέγιστος αριθμός που συγκεντώθηκε επί 4 μήνες, ήταν τα 210 άτομα.
Ο απόηχος του Φεστιβάλ σας, ήδη πολλαπλασιάζεται γεωμετρικά και το …2ο Φεστιβάλ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ανταλλαγής-κλπ ΛΑΥΡΙΟΥ, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία μέσα και …έξω.
Κρατήστε με Ψυχραιμία, τα θετικά της συνεργασίας και ότι σας ΕΝΩΝΕΙ, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζονται όλες οι δυνάμεις μέχρι την “όαση”.

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s