Γιορτή-ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”

Η Κοινωνική Κουζίνα ΄Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ’ σε συνεργασία με τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, σας καλεί στην καλλιτεχνική έκθεση/ bazaar, ζωγραφικής, φωτογραφίας, κοσμήματος, κορνίζας κ.α. που θα γίνει από τις 14 Ιουνίου έως τις 21 Ιουνίου, στην γνωστή μας πια Κεραμεικού 88 & Πλαταιών στο Μεταξουργείο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας.

Η συμμετοχή σας για την επιτυχία της έκθεσης κρίνεται σημαντική.

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι μια αυτοσχέδια υπαίθρια κουζίνα που στήνεται σε δρόμους και πλατείες, καταυλισμούς, γειτονιές, όπου υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη ένα πιάτο φαγητό. Η διαφορά από τα κλασικά συσσίτια είναι ότι οι εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας στήνουν επί τόπου τα κατσαρολικά τους, μαγειρεύουν, και τρώνε μαζί με τους φιλοξενούμενους τους σαν μια παρέα.

H ομάδα βοήθησε σημαντικά όλο το χειμώνα σε όλη την Αθήνα.Τώρα ο «Άλλος Άνθρωπος» χρειάζεται ενίσχυση για να συνεχίσει την δράση του. Για αυτό τον λόγο διοργανώνει ένα καλλιτεχνικό bazaar στο οποίο προσφέρουν έργα τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες (φωτογράφοι, εικαστικοί, γραφίστες, δημιουργοί κοσμημάτων κτλ).

Η έκθεση θα διαρκέσει από 14 ως 21 Ιουνίου, θα λειτουργεί δωρεάν μπουφές με μεζεδάκια και σερβίρονται φτηνά ποτά. Τα έσοδα θα πάνε για ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας.

Info: 14-21 Ιουνίου, Ορίζοντας Γεγονότων, Κεραμεικού 88. Δηλώσεις συμμετοχής: oallosanthropos@gmail.com, τηλ. 6980 712657

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s