Για τους μπαλαντέρ Καμμένο και Κουβέλη και γιατί δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα

Λέμε από την μια ότι αρχίζουμε να ξυπνάμε και από την άλλη υιοθετούμε μηχανικά την επιλογή που μας γλυτώνει την περισσότερη σκέψη.Μιλώντας για την ψήφο στις 6 Μαίου αυτή την φορά θα αναφερθώ σε δύο κόμματα που ύπουλα υποσκάπτουν το μέλλον πολλών προβάτων.

Το πρώτο κόμμα με πολιτικό αρχηγό τον Πάνο Καμμένο του οποίου το κυβερνητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει απελάσεις μεταναστών, νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας, ιδιωτικά πανεπιστήμια, κατάργηση ασύλου και βέβαια, διατήρηση του φορολογικού καθεστώτος για τους εφοπλιστές συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις ένα ποσοστό γύρω στο 8% .

Το δεύτερο κόμμα με πολιτικό αρχηγό τον Φώτη Κουβέλη ,τον μεγαλύτερο κολοτούμπα πολιτικό ιστορικά που από την μια διαφωνεί και δεν ψηφίζει το μνημόνιο και από την άλλη δηλώνει ότι είναι δεσμευτικό και πρέπει να το εφαρμόσει.Που από την μια δεν ψηφίζει το μνημόνιο και από την άλλη δηλώνει ότι κατηγορεί κόμμα της γερμανικής Αριστεράς επειδή δεν ψήφισε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα που συνδέεται με το νέο Μνημόνιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Το κόμμα του (ΔΗΜΑΡ) συγκεντρώνει ένα 11-12 % στις δημοσκοπήσεις(δεν τις πίστεψα ποτέ αλλά είναι το μόνο που έχουμε στα χέρια μας).

Αυτά τα δύο κόμματα λοιπόν πάνω κάτω συγκεντρώνουν ένα 20%.
Πάμε παρακάτω.

Ο Κουβέλης έχοντας πλέον στο δυναμικό του κόμματος πολλά πρόσωπα και στελέχη του σκληρού «εκσυγχρονιστικού» και ευρωπαϊκού διεθνικού- φεντεραλιστικού πυρήνα , της ομάδας Σημίτη, είναι ένα δεύτερο ΠΑΣΟΚ της ύστερης εποχής, με αριστερό μάλιστα προσωπείο σε σχέση με το κλασικό ΠΑΣΟΚ, της νέας Ένωσης Κέντρου υπο τον Β. Βενιζέλο, αλλά και πόλου σταθερής εξουσίας στα χρόνια της μεταπολίτευσης μας βάζει σε υποψίες.

Ο υπέρμετρος λαικιστής Πάνος Καμμένος επί 19 χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας.Με κυβερνητικό πρόγραμμα πιο συντηρητικό και αναχρονιστικό και από ένα ανάλογο ακροδεξιό κόμμα.Με προτάσεις που οι αντίστοιχες της Νέας δημοκρατίας φαντάζουν βάλσαμο.Μας βάζει επίσης σε υποψίες.

Ένα Πάσοκ και μια Ν.Δ. που από ότι φαίνεται δεν θα συγκεντρώσουν ούτε αθροιστικά το 51% που θα τους οδηγήσει στην κυβέρνηση συνεργασίας που είναι και το αρχικό σχέδιο να έχουν κάνει τα πλάνα τους αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη στέλνοντας τους αποδιοπομπαίους τράγους σε αποστολή.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς ένα Πασόκ και μια Ν.Δ που αθροιστικά συγκεντρώνουν ένα 30-35% το ποσοστό θα ανέβει στο πολυπόθητο 51% με το κίμιασμα συνεργασίας Ανεξάρτητων Ελλήνων-Ν.Δ.-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ.Τα πρόβατα λοιπόν από τις 4 μάντρες μαντρίζονται σε 1 και μετά αρχίζει το άρμεγμα,όχι μόνο των προβάτων σε εκείνη την μάντρα αλλά και στα γύρω χωριά.

Οι Κουβέλης-Καμμένος παίρνουν ηγετικές κυβερνητικές θέσεις και όλα ξαναγυρίζουν στην σημερινή πραγματικότητα.

Να ξέρετε όμως ότι Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα που λέει και ένας τραγουδιστής.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s