Της ανταλλαγής. . .

Την Πρωταπριλιά το 16ο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης-Βιβλίων κ.ά. Αγαθών είναι γεγονός!

Φίλες & Φίλοι,

Πολλοί άνθρωποι έρχονται τις Κυριακές στο Ανταλλακτικό Παζάρι Αλληλεγγύης- Βιβλίων κ.ά. Αγαθών, στην Πλατεία Συντάγματος, 12.00-16.00, και το στηρίζουν με συζητήσεις, προσφορές, ανταλλαγές βιβλίων κλπ.

Ανταλλάσσοντας, μοιραζόμαστε συναισθήματα, ιδέες, αξίες και αναδεικνύουμε έναν νέο πολιτισμό, μιας κοινωνίας με αξιοπρέπεια και συνοχή, ενισχύοντας την πεποίθηση μας για την αναγκαιότητα της ανταλλακτικής οικονομίας, που ακυρώνει την παντοδυναμία του χρήματος και των Τραπεζών και μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία, για μια άλλη κοινωνία, μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους, χωρίς διαμεσολαβητές και αυτοοργανώνονται.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο επόμενο Ανταλλακτικό Παζάρι στις 8 Απριλίου, μαζί με όσους αντιστέκονται στην απομόνωση, στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση, που επιβάλλει ο πόλεμος των αγορών, των τραπεζών και των πολιτικών, που τις υπηρετούν.

Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε το άνοιγμα του ανταλλακτικού παζαριού βιβλίων και σε άλλα αγαθά, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με την ενεργό σας συμμετοχή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση μέλους στη νέα μας σελίδα στο Facebook για να γράφετε τις προτάσεις σας http://www.facebook.com/groups/adantallaktikosidagma ή στο mail μας: adantallaktiko@gmail.com.

Όσοι εμπνέεστε από τo όραμα μιας αχρήματης κοινωνίας ανθρώπων και όχι αριθμών, ελάτε με ιδέες και προτάσεις να συμμετάσχετε στις Λ.Σ. του Ανταλλακτικού Παζαριού, για τη συνεξέλιξη της δράσης αυτής σε Ανταλλακτικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Κανείς μόνος του στην κρίση
Οι Άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα
Άμεση Δημοκρατία παντού και τώρα
Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η ενεργή συμμετοχή είναι το μέλλον μας

Email: adantallaktiko@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/groups/adantallaktikosidagma/

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s